Hae
Gaalanainen

Linnan juhla -look vuosimallia 2018: Sukkahousut iltapukua kalliimpi investointi

Hyvää itsenäisyyspäivää! 

Meillä on superkaunis maa. En voinut olla huomaamatta sitä, kun ajelin äsken Lenita Airiston ilmaisua käyttäen ”museon pystytyksestä”, eli meikistä, kotiin. 

Ja toki luottomeikkarini-Tiina taikoi mulle myös aikasta ihanan kampauksen. 

Toteutin tänä vuonna monen vuoden uhkaukseni ja ostin taannoiselta Kalifornian reissulta itselleni pari iltapukua, joita aion jatkossa Linnan juhlissa käyttää.

Tuntui, että joka vuosi vuokraaminen kävi vaikeammaksi ja kalliimmaksi, joten ostaa päräytin kaksi iltapukua hintaan 50+30 dollaria. Täksi illaksi valitsemani tummansininen maksoi siis 30 dollaria – ja ihan Rossista. Puku on Calvin Kleinin, joten arvelin, että se voisi vallan kestää aikaa (vähän huvitti, kun kävin ostamassa alkuviikosta kemuihin vähän laadukkaammat sukkahousut, jotka olivat lopulta hitusen kalliimmat kuin iltapuku). 

Tämä on kuitenkin minulle työilta, tosin juhlava sellainen, joten valitsin hieman käytännöllisemmät asut. Esimerkiksi helman pituus on juuri etikettiin menevä, kun tiputan tuon kuviin kuromani kankaan korkojen päälle. Eipä tarvitse pelätä, että kukaan tallaa laahukselle.

 Nyt rentoilen tosin vielä tossuissa hetken. 

 

Ja jos näitä Linnan keikoilla oikein urakalla saan vielä tulevaisuudessa tehdä, niin onhan aina mahdollista hakea puku lainaan myös Vaatepuusta. Kuulin äsken meikissä (oli tulossa minun jälkeen asiakkaaksi), että ketjun perustaja Soile-Maria Linnemäki on muuten tänään Linnassa vieraana ja myös yrityksen lainaamia iltapukuja nähdään Linnassa kymmenkunta. Toivon, että ehdin bongata edes muutaman.

Muuten odotan erityisesti Anna Puun iltapukuvalintaa sekä Jasper Pääkkösen ja hänen avopuolisonsa Alexandra Escatin tapaamista. Uskon myös, että eiköhän paikalle saada myös yllätysvieraita, jotka ovat saaneet kutsun pidettyä salassa.

Onko jotakin arvauksia?

Ihanaa iltaa kaikille ruutujen äärelle! Ja onnea 101-vuotias Suomi!

 

 

2 kommenttia

  1. Milla Sukhilta kirjoitti:

    Näytät hehkuvalta! Harvoin töihin saa ihan näin komeasti laittautua, ja varmasti tunnelma on muutenkin omiaan. Kiitos kun jaoit pienen palasen juhlahumua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *