Hae
Gaalanainen

Tämän takia Oscar-gaala 2019 floppasi!

Heräsikö joku muukin aamuyöstä katsomaan 91. Oscar-gaalaa?

Voit onnitella itseäsi, jos et. En nimittäin naismuistiin muista näin tylsiä ja yllätyksettömiä Oscareita.

Gaalan suurin ongelma oli juontajan puute, sillä nyt on todistetusti nähty, että ilman juontajan tuomia välikevennyksiä kolmetuntisesta gaalasta tulee pitkäveteinen.

Gaalan juontaja koomikko Kevin Hart joutui vetäytymään tehtävästä somekohun takia, eivätkä Tina Feyn tapaiset sanavalmiit palkintojen jakajat riittäneet korvaamaan juontajan ”läppäaukkoa”.

Oscareiden avausohjelmanumero, jossa Adam Lambert esiintyi Queen-yhtyeen kanssa, ei riittänyt myöskään täyttämään maailman kuuluisimman gaalan alkua.

Tunnelma oli esityksen aikana yleisön joukossakin ehkä enemmän vaivaantunut kuin riehaantunut – eikö avausslotti olisi kelvannut jollekin maailmanluokan popparille?

Illan kohokohta oli odotetusti Bradley Cooperin ja Lady Gagan yhteisesiintyminen, joiden dueton kemiaa ei voi sanoin kuvailla. Jos jotain gaalasta kannattaa tsekata, niin heidän vetonsa. 

Ja muuta pystiä A Star is born -elokuvalle ei sitten taaskaan herunut kuin Gagan Shallow-hitistä saama parhaan laulun palkinto. Eli lopulta tuokin jäi vähän harmittamaan.

Lisäksi ohjaaja Spike Leen spontaani riemu parhaan käsikirjoituksen Oscarista sekä Olivia Colmanin aito yllättyneisyys naispääosan palkinnosta jäivät gaalan kohokohdiksi.

Se ei ole paljon gaalalta, jonka viihdearvon potentiaali on täysi kymppi. Nyt ei ylletty edes välttävään.

Voittajat voit tsekata täältä.

Kuva: Oscar Academy

Lue myös: 5x miksi Bradley Cooper ja A Star is born -elokuva olisi ansainnut kaikki maailman palkinnot!

 

12 kommenttia

  1. Lalle kirjoitti:

    Hmm. Avausnumeron esitti Queen, vierailevan solistinsa Adam Lambertin kanssa. Saivartelua, mutta siinä on kuitenkin selvä ero. Queen-bändikö ei ole maailmanluokan rock-yhtye? No, ei ehkä heille, jotka kuuntelevat tietokoneilla tehtyä muka-musiikkia. Yleisö ei riehaantunut? Koko permanto vain ponnahti seisomaan heti kun esirippu aukesi. Iltapuvuissa ja smokissa voi olla hiukan haastavaa jorata mutta mitä nyt lähikuvissa näkyi näyttelijätähtien kasvoja niin ilmeiden perusteella ainakin tuntuivat tykänneen. Harmi että Queenin musa ei toimittajien tanssijalkaa saanut vipattamaan, mutta ei kaikesta voi tykätä. 

    • Emilia S. kirjoitti:

      Ehdottomasti on/oli maailmanluokan yhtye. Adam Lambert ei minun mielestäni täytä Oscar-avaajaan saappaita. Olisi voinut toki olla yhtenä ohjelmanumerona, mutta avaukseen kaipasin isompaa laulajanimeä.

  2. RockRoyalty kirjoitti:

    Oscarit starttasi Queen, legendaarinen edelleen erittäin menestyvä rockbändi joka on viimeiset 6 vuotta myynyt loppuun areenoita nykyisen solistinsa kanssa , vaikka pop tähti onkin myös. Monikos toimittajan mielestä maailmanluokan poppari pystyy samaan ihan vaan vaikka laulunlahjan kautta. Bohemian Rhapsodyn ehdokkuukksienkin kautta oli Queen esiintyjänä erittäin luonnollinen jollei jopa pakollinen

    • Emilia S. kirjoitti:

      Toistan itseäni (kts ylläoleva vastaus), ehdottomasti sopi gaalaan juurikin leffan takia, mutta avaukseen olisi voinut olla jytympää kamaa.

  3. We Will Rock You kirjoitti:

    No tuota noin, statistiikan mukaan tämänvuotinen Oscar-lähetys sai 13% enemmän katsojia kuin viime vuotinen. Lisäksi lähetys oli suosituin palkintoshow viiteen vuoteen. Ja kyllä, videoista on nähtävissä että yleisö oli aivan kybällä mukana!

    Queen-yhtye Adam Lambertilla vahvistettuna on maailmanlaajuisesti erittäin menestynyt kokoonpano. Siitä kertoo loppuunmyydyt kiertueet USA:ssa, Euroopassa ja Aasiassa kuuden vuoden ajalta. Puhumattakaan Queenin asemasta yhtenä maailman menestyneimmistä rockbändeistä. Bändiä kutsutaan yleisesti ja ansaitusti nimellä Rock Royalty. Kerrankin Oscarit sai, ainakin omasta mielestäni, arvoisensa ohjelmanumeron. Kyseenalaisia vitsejä laukovaa juontajaa tai seksikkyydestään enemmän kuin laulutaidoistaan kuulua ”maailmanluokan” popparia esittämässä kappaleitaan blaybackinä en kaivannut sekuntiakaan.

  4. Paras avaus ikinä kirjoitti:

    Kirjoittajan kannattaisi katsoa uudelleen Queenin ja Adam Lambertin avausnumero tältä videolta. Yleisö pomppasi heti seisomaan ja oli innolla mukana kahden kappaleen ajan. He saivat illan kovimmat ablodit ja videon kommentit ovat myös ylistäviä. Avauksesta on kirjoitettu lukemattomia ylistäviä artikkeleita maailmanlaajuisesti.

     https://www.youtube.com/watch?v=XwbCfVEB5EM

    • Emilia S. kirjoitti:

      Mahtavaa, jos moni tykännyt! Esiintyminenhän oli tiedossa etukäteen; avausnumeroon odotin tosiaan jotain yllätystä.

  5. Käyttäjä26311 kirjoitti:

    Onpas taas negatiivista valitusta… 
    Minä nautin seremoniasta. En kyllä kokenutkaan, että sen mikään erityinen viihdespektaakkeli tulisikaan olla. Oscarit ovat vanha, perinteikäs ja arvokas tilaisuus, joka on juhlaseremonia. Siellä palkitaan edellisvuoden parhaat elokuvantekijät. Ja siinä pitäisi olla gaalan päähuomio. Voittajissa ja heidän puheissaan. Ei Oscarit voi muuttua miksikään sirkukseksi. 

    Voisi joskus ihan kirjoittaa tällaisia artikkeleita, jossa voisi myös hehkuttaa taidekokemuksia, sen sijaan, että aina löydetään valitettavaa.

    • Emilia S. kirjoitti:

      Totta! Yleensä olen kyllä pyrkinyt täällä blogissani nostamaan ja kehumaan. Nyt vain oli jotenkin pettymys tuo gaala, niin aloin pohtia miksi 🙂

  6. kutlumaster kirjoitti:

    Rüyada vampir görmek veya rüyada vampir tarafından ısırılmak görmek gibi birçok rüya vardır. Bu rüya, genel olarak kötü yorumlanmaktadır. https://islamiruyalar.org

  7. Social Science Writing Services kirjoitti:

    Custom Social Science Writing Services is very popular for students in search for social science essay services and social science research paper services.  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *