Hae
Gaalanainen
Kaupallinen yhteistyö

Sittenkin hameihminen? +ARVONTA!

Kaupallinen yhteistyö: Very Nice
Hameihminen arvonta

Anni Hautalan omassa farkkumallistossa on myös yksilahkeisia vaihtoehtoja.

Hameihminen? Joka syksy kun työt alkavat käyn ostamassa kahdet uudet mustat housut. Samasta kaupasta ja samaa mallia. Ne kestävät hyvinä juuri sen vuoden. Sen jälkeen siirrän ne aina vapaa-ajan mallistooni.

Lisäksi vaatekaapissa on kahdet farkut. Voisin sanoa, että pelaan 99% prosenttisesti työsyksyn näillä neljillä housuilla. Vaatekaapin ylähyllyllä odottaa toki kahdet farkut, jotka olen viisi vuotta ajatellut mahduttavani jouluun mennessä jalkaani, mutta niin sanottuja tavoitehameita siellä on pyöreät nolla kappaletta.

Minulla on ollut vuosikausia vaatekaapissa yksi musta nahkahame, jota en ole käyttänyt kertaakaan. Se on ainoa hameeni, jonka omistan.

En tiedä, miten näin on käynyt. Välillä kun juoksen työkeikoilla, mietin että nämä tilaisuudet olisivat oivia jollekin tyypille joka rakastaa pukeutumista. Arkena sen miettimisille jää vain liian vähän aikaa. Kai musta nahkahame on tuntunut vain yksinkertaisesti noin arkiaamuina liian vaikealta vaihtoehdolta.

Kun kuvasimme Anni Hautalaa Me naisten kansijuttuun, tutustuin samalla Annin Very Nicen kanssa tekemään farkkumallistoon. Sieltä löytyi monta hametta, joiden olemassa olon olin unohtanut. Itse asiassa lukioajan koko kavalkadi oli mallistossa; polviin ulottuva farkkuhame, ihomyötäinen farkkuhaalari, samettihame ja farkkumallinen esiliina! Mulla oli ollut aikanaan nuo kaikki ja lukiossa – ja niitä myös ahkerasti käytin.

Paitsi tuo farkkuhaalari taisi olla enemmän perusbaariasu 2000-luvun alkupuolella.

Sain mallistosta testiin farkku- ja samettihameen. Hameet, jotka arvelin, että ne passaisivat hyvin vaihteluksi farkkujen tilalle. Nuo tuntuivat hameilta, jotka on helppo kiskaista pyöräilyhousujen tai myöhemmin syksyllä paksumpien sukkahousujen kanssa töihin. Tällä viikolla farkkuhame on ollut jo kahtena päivänä päällä ja tämä salsahame on ihana! Joten alku on lupaava.. Ehkä minustakin tulee vielä hameimmeinen!

Kumpi ylläolevista hameista on sinun suosikki? Haluaisitko voittaa sen itsellesi?

Toimi näin: Seuraa Instagram-tiliäni @gaalanainen ja kerro lempihameesi kommenttikentässä. Arvon vastanneiden kesken oman lempparihameen ehkä juuri sinulle.

Meibijees vai miten se nyt meni.

Ihanaa viikonloppua!

Hameet ja Very Nicen valkoinen paita saatu. Niiden hinnat ja tilaus täältä. Kuvissa olevat vaatteet kaikki S-kokoa.

Kaupallinen yhteistyö: Very Nice

Yksi kommentti

 1. Alec Jayson kirjoitti:

  Oletko liikemies tai nainen? Oletko taloudellisessa sekaannuksessa vai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Pitäisikö maksaa lainansa velkaa tai maksaa laskut tai aloittaa hieno yritys? Onko sinulla alhainen luotto-pistemäärä ja sinulla on vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta / muilta rahoituslaitoksilta? Tarvitsetko yhden lainan tai rahoituksen mistä tahansa syystä, kuten:

  1) henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajennus,
  2) Yritystoiminta, Koulutus,
  3) velan vakauttaminen,
  4) Vaikeusrahalainat
  5) Henkilökohtaiset / autolainat
  6) ETC

  Tarjoamme lainaa alhaisella 3%: n korolla ja ilman vakuuksia, tarjoamme henkilökohtaisia ​​lainoja, velan vakauttamislainoja, riskipääomaa, yrityslainaa, koulutuslainaa, asuntolainaa tai lainoja mistä tahansa syystä ”. Menetelmämme tarjoaa kuitenkin mahdollisuus määrittää tarvittavan lainan määrä ja sen keston pituus, jolla voit varata lainan, antaa sinulle todellisen mahdollisuuden saada tarvitsemasi varat! Nämä henkilökohtaiset lainat voidaan hyväksyä luottoasi riippumatta, ja tämän varmuuskopiointiin kuuluu paljon onnellisia asiakkaita Mutta et saa vain tarvitsemasi henkilökohtaista lainaa, saat halvimman. Tämä on lupauksemme: Takaamme alhaisimman koron kaikille lainoille, joilla on ilmaisia ​​vakuushyötyjä.

  Pyrimme antamaan positiivisen kestävän vaikutelman ylittämällä asiakkaideni odotukset kaikessa mitä teen. Tavoitteenamme on kohdella sinua arvokkaasti ja kunnioittaen samalla korkealaatuista palvelua ajoissa. Sähköposti: jx.finance447@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *