Hae
Gaalanainen

Elokuu ja kalenterinatsin paluu!

Kalenterinatsi elokuu

Elokuussa monilla alkaa arki, mutta samalla kesän juhlakausi jatkuu. SE tarkoittaa täyttä kalenteria.

Nukuin viime yön vähän huonosti. Yleensä niin käy aina, jos tiedän, että pitää herätä aamulla aikaisin. Tämä saattaa tuntua joistakin liioitellulta, sillä toimistoni on kotona makuuhuoneen vieressä. Työmatka oli eilenkin aamulla noin seitsemän metriä.

Sunnuntaina meillä viettiin arkeen paluu juhlaa siivoamalla, katsomalla päiväkotiin ja kouluun syysvaatteet (taasko meni vuosi?) ja valmistamalla tämän viikon ruuat valmiiksi.

Lisäksi pyörittelin kalenterin viikkosuunnitelmia parinkin viikon päähän. Lopulta mies tuskastui, kun luettelin kyydityksiä ja päiväkotiin viemisiä. Sopiiko jos sanot aina edellisenä iltana, mitä seuraavana päivänä tapahtuu?

Mieheni on luonteeltaan tyyppi, joka ajattelee aina, että asiat kyllä järjestyvät. Minun taas tekisi mieli karjua, että kai ne järjestyvät, kun joku niitä tässä järjestää.

Kyllä minäkin pohjimmiltani tiedän, että ne järjestyvät. En vain pysty relaamaan ennen kuin tiedän miten, monelta ja kenen toimesta. Kun nämä selkeitä, pystyn näiden aikataulujen reunaehdoilla relaamaan. Silloin en taas pidä niistä yllätyksistä, koska sellaiset tarkoittavat käytännössä yötöitä.

Laskeskelin, että olen onnistunut spottaamaan tähän elokuulle viisi pidempää haastattelua, kirjan esimateraalin viimeistelyn sekä reilu kymmenkunta palstakeikkaa (ihana kun ne alkoivat taas!). Lisäksi tällä blogirintamalla on luvassa uusia tuulia, joihin piti varata aikansa.

Laiska se töitään luettelee, mutta kun järjestettävänä on viikonloppuisin kolmet lasten juhlat sekä visiittejä rippi -ylioppilas- sekä syntymäpäiväjuhliin, spontaaneille hommille ei nyt vain jää sijaa.

Olen sitä mieltä, että tällaisessa tilanteessa kalenterinatseilu ei ole liioteltua!

Tätäkin on se freelancer-yrittäjän vapaus; helleviikonloppuna kirpaisi hitusen painaa töitä, vaikka onneksi ehdin molempina päivinä myös aurinkoon.

Olen myös sitä mieltä, että harvoin antoisimmat asiat elämässä ovat niitä helpoimpia. Äitiys ja intohimotyö; nyt elokuussa niiden molempien eteen vaaditaan enemmän, kun kaikki taas alkaa.

2 kommenttia

  1. Natasha Wilson kirjoitti:

    Hey 
    Enjoyed reading the article above, really explains everything in detail. 
    I always prefer to read the quality content and this thing I found in you post. 
    I have been searching for such an informative post for many days. 
    Thank you and good luck in the upcoming articles.

  2. Alec Jayson kirjoitti:

    Oletko liikemies tai nainen? Oletko taloudellisessa sekaannuksessa vai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Pitäisikö maksaa lainansa velkaa tai maksaa laskut tai aloittaa hieno yritys? Onko sinulla alhainen luottotulos ja sinulla on vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta / muilta rahoituslaitoksilta? Tarvitsetko yhden lainan tai rahoituksen mistä tahansa syystä, kuten:

    1) henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajennus,

    2) Yritystoiminta, Koulutus,

    3) velan vakauttaminen,

    4) Vaikeusrahalainat

    5) Henkilökohtaiset / autolainat

    6) ETC

    Tarjoamme lainaa alhaisella 3%: n korolla ja ilman vakuuksia, tarjoamme henkilökohtaisia ​​lainoja, velan vakauttamislainoja, riskipääomaa, yrityslainaa, koulutuslainaa, asuntolainaa tai lainoja mistä tahansa syystä ”. Menetelmämme tarjoaa kuitenkin mahdollisuus määrittää tarvittavan lainan määrä ja sen keston pituus, jolla voit varata lainan, antaa sinulle todellisen mahdollisuuden saada tarvitsemasi varat! Nämä henkilökohtaiset lainat voidaan hyväksyä luottoasi riippumatta, ja tämän varmuuskopiointiin on paljon tyytyväisiä asiakkaita Mutta et saa vain tarvitsemasi henkilökohtaista lainaa, saat halvimman. Tämä on lupauksemme: Takaamme alhaisimman koron kaikille lainoille, joilla on ilmaisia ​​vakuushyötyjä.

    Pyrimme antamaan positiivisen kestävän vaikutelman ylittämällä asiakkaideni odotukset kaikessa, mitä teen. Tavoitteenamme on kohdella sinua arvokkaasti ja kunnioittaen samalla korkealaatuista palvelua ajoissa. Sähköposti: jx.finance447@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *