Hae
Gaalanainen

Sinä kauneimmillasi – voita meikki ja valokuvat, jollaisia sinusta ei ole otettu

Kun aikanaan kaasot kyselivät polttaritoiveita, niitä minulla oli kaksi; halusin olla kauneimmillani ja että polttarit eivät maksaisi kolmellekymmenelle kanssajuhlijalle niin paljon, jotta myös äitiyslomalaiset ja opiskelijat voisivat niihin osallistua. Ihanat kaasoni saivatkin minulle illaksi meikin ja kampauksen, joihin olin supertyytyväinen.

Nyt blogiaikoina olen ihmetellyt, miten vähän on lopulta tarjolla sellaista palvelua jossa kuvauksen yhdeydessä saisi kotiin meikkaajan, joka laittaisi myös hiukset.

Kun minua blogiin syksyn ajan kuvannut Tiia Ahjotuli kertoi, että he ovat aloittaneet meikkaaja-kosmetologi ystävänsä Ninia Nymanin kanssa Sinä kauneimmillasi -hetki konseptin * olin heti käsi ojossa, että olen käytettävissä! Tunnen Tiian yli kymmenen vuoden ajalta mediamaailmasta, jossa hän toimii aikakauslehtien valokuvaajana. Tiian tyylitaju on pettämätön ja kuten kuvista näkyy, hän on osaa löytää ihmisestä parhaat puolet esille.

Koska olen polttareiden jälkeen ollut työni puolesta useamman kerran ammattimeikkaajan kaunistettavana, Tiia ja Ninia ehdottivat, että tekisivät jotain erityylistä, johon olet tottunut. Annoin heille vapaat kädet. Kuvausta varten tilasin Zarasta paidan, jonka lähetin heille etukäteen suunnittelua varten.

Minun Tulkoon mitä vaan -hetki.

 

Sinä kauneimmillasi -hetki sisältää meikin, hiustenlaiton, kukkalaitteen sekä valokuvauksen.

Sinä kauneimmillasi -hetki sisältää meikin, hiustenlaiton, kukkalaitteen sekä valokuvauksen kuvaajan miettimässä miljöössä.

On aina luksusta istua toisten laitettavaksi, ja oli superhelppoa, kun naiset tulivat kotiin. Meikki ja kampaus kestivät muutaman tunnin, jonka aikana kurottiin hiuksiin Tiian tekemä hiuskoriste. Myös kuvauspaikan tiimi oli miettinyt valmiiksi. Oli uskomaton tuuri, että pakkaspäivänä alkoi sataa juuri ennen kuvauksia lunta.  Oli myös uskomatonta, että tällaisesta peruspirkosta saattoi saada noin eteerisiä Game of Thrones -henkisiä muotikuvaotoksia.

Koska oli talvi, ulkokuvauksia varten tiimini (eikö kuulostakin hienolta), valitsi lilan ja viininpunaisen sävyjä, jotka toistuivat meikissä ja kukissa. Minulle nuo sävyt olivat vieraita, mutta olin todella tyytyväinen lopputulokseen.

Sinä kauneimmillasi -kuvaushetki.

Haluasitko sinä ikuistaa itsestäsi kauniin hetken?

Sain arvottavaksi kuvauspaketin, joka sisältää siis meikin, hiustenlaiton sekä siihen asetellun kukkalaitteen ja valokuvat. Jos haluat osallistua tämän erityisen paketin arvontaan joko itsellesi tai läheisellesi ota seurantaan IG-tilini Gaalanainen sekä _tieni_ . Kommentoi myös Gaalanainen IG-tilille tämän kuvapostauksen yhteydessä, milloin sinä olet tuntenut olevasi kauneimmillasi. Paketin arvo on 349 euroa ja arvonta suoritetaan jo pe 11.12, jotta se ehtii tarvittaessa myös pukinkonttiin.

Sinä kauneimmillasi -hetki onkin myös ikimuistoinen joululahja bloggaajalle tai rakkaalle. Joulukuun 20.12 asti se on myynnissä erityishintaan 299e.

Varaukset ja tarjouspyynnöt voi lähettää osoitteeseen tiianinia@gmail.com

 

*palvelu saatu

 

63 kommenttia

 1. Pohjanjoki Mata kirjoitti:

  Aivan upeat kuvat ?Voi kun arpaonni suosisi,niin antaisin lahjaksi tyttärelleni,joka opiskelee viimeistä vuotta sairaanhoitajaksi ja opiskelun lisäksi nyt tehnyt koronan vuoksi paljon keikkatyötä Malmin sairaalassa ja kotona 16v tyttö,mies ja koira eli ei aikaa itsestä huolehtimiseen.

 2. Kaarina Päivinen kirjoitti:

  Onpa ihana idea! Kauneimmillani koin olleeni omissa häissäni, ja koska siitä on jo 22 vuotta aikaa, ei se tunne kovin usein nykyään pääse yllättämään… paitsi kun saa sellaisen katseen, jonka alla tuntee olevansa kaunis ? Mielelläni kokisin sen tunteen uudelleen näin ihanan idean toteutuksessa!

 3. Sirpa Nyström kirjoitti:

  Olen varmaankin ollut kauneimmillani kun olin raskaana vuonna 1990.joten siitä on jo tovi,tälläisen kuvauskeikan tarvitsisi jokainen nainen.saisi olla prinsessana yhden päivän ja vielä hyvät kuvat muistoksi

 4. Raija Kömmistö kirjoitti:

  Mielessäni olen haaveillut tällaisesta sessiosta vuosikymmeniä, mutta aina ajatellut, ettei meillä tällaista ole muuta kuin julkkiksille, nuorille malleille…. ja kaukana minusta, vaikka kotini onkin ollut 45v ”liki Stockaa”. Nyt koti on ihan täysremontissa, IHANAA! Tällaini kukoistuspvä mullekin ois? niiin ihana!
  Ikää on ehtinyt kertyä 72v.,mutta havahdunsiihen nykyään, kun aamuisin moikkaan itseäni kpheen peilistä. Tämä uusi tilanne johtuu myös siitä, että olen aikuisikäni värjäyttänyt hiuksiani, mutta nyt koronan aikaan olen vihdoin antanut tulla nykyisen oman värini ja sehän on , HUPS, melkoisen vaalea, harmaa. Rakastan olon ja elon rikkautta ja kauneutta,
  joka ruokkii ja vauhdittaa kaikkea tekemistäni.?

  Iloisin terveisin kakkoskodiltamme Bellavillalta avec mottoni
  Elämä on löytöretki, tärkeintä on tämä hetki❣️ Raya

 5. Nea Oikarinen kirjoitti:

  Omissa häissäni ?

 6. Päivi Seitz kirjoitti:

  Olisi aivan mahtava päästä kuvattavaksi?

 7. Anu kirjoitti:

  Ihania kuvia kaunis Emppu! ? Aivan mahtava paketti! Kauneimmillani olen ollut häissäni – se onkin niitä harvoja kertoja, jolloin on saanut unelmien mekon päälle, viimeistellyn meikin ja toiveiden kampauksen.

 8. Carita kirjoitti:

  Wow, kauniit kuvat?? olen varmaan ollut kauneimmillani omana hääpäivänä 27v sitten. Ihana olisi päästä kokemaan tämmöinen kuvaussetti.

 9. Marjo kirjoitti:

  Saiskohan tästäkin naisesta kauniin ? Olisi ihana yllätys itselleni

 10. Tarja Ilkka kirjoitti:

  Varmaan häissäni.
  Ja siitä on aika kauan. ?

 11. Elena Riihimäki kirjoitti:

  Aivan ihanat kuvat, itse kaunimmillä olen ollut 7v sitten omissa häissä

 12. Ulla I. kirjoitti:

  Tää on ihana!❤ Et kyllä ole mikään tavistiina!
  Jos voittaisin, haluaisin itsestäni kuvan, ei minusta ole kuvia. Olisi ihan saada kuva itsestä, jonka ammattisilmät ovat luoneet ja nähneet minussa jotain, jota en itse tai läheiseni ole nähneet. Niinkuin tuo kuva sinusta, ihana kokonaisuus!

 13. Marketta Flink kirjoitti:

  Niin kaunis olet. Olisi todella mahtavaa päässä kuvattavaksi?

 14. Sari kirjoitti:

  Olen ollut kauneimmillani varmaankin 24-25v sitten kun mut oli meikattu ja hiukset laitettu..vuonna 95 vanhojen tansseissa ja 96 yo-juhlissa. En koskaan ole muuten ollu laittautuneena, koska itse en oikein osaa. Painoakin tullut vuosien aikana lisää niin ei ole oikein uskaltanut, peitellyt kilojani mahdollisimman löysien vaatteiden alle. Salaa kuitenkin toivonut että jonakin päivänä minun hiukset laitettais nätisti ja meikattais mut kauniiksi..jotain mun tyylistä täysin poikkeavaa, räväkkää…

 15. Birgitta Bergström-Villa kirjoitti:

  Epäilempä ettei minusta hyvää kuvaa saakkaa. Ehkä paras kuvani on ollut nuorena napsastu vahinko. Tosin olisihan se aika pommi.

 16. Anne Velakoski kirjoitti:

  Tykkään valokuvata, mutta itsestä vähän kuvia. Ihanaa olisi olla kuvattavana rankan syksyn jälkeen.

 17. Anne Velakoski kirjoitti:

  Tahtoo olla 54v rouva vielä päivän prinsessa. Jos nyt ei tärppi käy, niin järjestän vielä mahdollisuuden.
  Ikävä syksy takana, olen joutunut liikunnan jättämään pois, joka ollut osa minua.

 18. Pia kirjoitti:

  Varmasti voimaannuttava kokemus, upeat kuvat? Mukana arvonnassa, olisi kiva piristys?

 19. Päivi Kolehmainen kirjoitti:

  Voi kun onni osuisi kohdalle, nyt, kohta 51v, sinut itseni kanssa…kauan kesti, monta karikkoa ja paljon tyyntäkin tällä merellä. Olen päässyt kotiin, Lappiin. Näissä erämaissa kulkiessani, rönttävaatteet päällä, olen kauneimmillani sillä sydämessä rauha ja just nyt on hyvä olla minä?

 20. Lukija vaan kirjoitti:

  Ihana arvonta, olisipa mukava voittaa ?? oot kyllä huikean kaunis noissa kuvissa, aivan upea! Itse tuntenu olonsa prinsessaksi vanhojen tansseissa, kun kampaus, meikit ja ihana puku vimosen päälle ?

 21. Marjut kirjoitti:

  En osaa sanoa itse, milloin olen ollut kauneimmillani, eihän itseä näe. Toiset osaisi paremmin sanoa. Kuvaan kyllä itse paljon ja näen paljon mielenkiintoisia asioita, joita kuvaan. Mutta, että olisi itse kuvattavana ja stailattavana ammattilaisten toimesta, se olisi varmasti upea kokemus. Ehdottomasti haluaisin mukaan.

 22. Satu Luhasto-Heikkilä kirjoitti:

  Tavallisen näköinen olen aina ollut … en ole koskaan onnistunut kuvissa, mieluummin aina välttelen kameraa. Olis myös kiva olla meikattavana ja nähdä millaiseksi voi muuttua kunnon meikillä ?

 23. Kirsi Marianna Lindberg kirjoitti:

  Yksi muisto, jolloin tunsin olevani ehkä kauneimmillani, oli kun täytin 50 vuotta enkä halunnut mitään juhlia ym. ’hula-balaa…’, ja silloin edesmennyt mieheni vaati, ja halusi ehdottomasti viedä minut aina uneksimaani Venetsiaan…?… – Kaikki oli niin kaunista…, ’inside out…’ ?
  nimimerkillä ”ikuisesti kiitollinen” ?❤
  Haluaisin niin päästä edes lähelle tuota tunnetta ammatti-ihmisten käsittelyn jälkeen ja ikuistaa sen kuvaksi…

 24. Varpu Vuorela kirjoitti:

  Olisi jälkipolville kiva antaa äidistään, mummostaan muisto
  Terveisin mummu 78v

 25. Kristiina Toivonen kirjoitti:

  Wau mitä kuvia, kauniita ja herkkiä samalla ? oispa ihana voittaa tämä ja päästä itsekin laitettavaksi ja kuvattavaksi ? olen kahdesti mennyt naimisiin ja noina päivinä tuntenut itseni kauniiksi ja nyt vuosien jälkeen olisi kiva kokea se tunne jälleen kerran ??

 26. Helena Maasalo kirjoitti:

  Ehkä omissa häissäni vuonna 1998

 27. Heidi kirjoitti:

  Ihanasti tuo arkeen piristystä

 28. Heli Skou kirjoitti:

  Hei, osallistun arvontaan! Enpä olekkaan koskaan ollut meikattavana & kuvattavana. Olisi uusi ja hieno kokemus ?

 29. Ssari kirjoitti:

  Wau. Olisipa ihanaa kerran elämässään olla kauneimmillaan

 30. Varpu Baarman kirjoitti:

  Taitavat saavat kaikista kauniita?
  Olis ihana katsoa millaisen minusta?

 31. Varpu Baarman kirjoitti:

  Taitavat saavat kaikista kauniita?
  Olis kiva nähdä, mitä minusta?

 32. Tuula Tainijoki kirjoitti:

  Huippu juttu.
  Itsestäni ei ole juurikaan kuvia koska ”vierastan” kameran edessä oloa ja kaikki otokset ovat kamalia eivätkä todellakaan ”julkaisu” kelpoisia.
  Olisi mahtavaa nähdä saisiko ammattilaiset aikaan minustakin jotain kaunista.

 33. Lynn kirjoitti:

  Olis niin luxusta saada upeat kuvat itsestäni. Muistan että tuntui kun olisin prinsessa omissa häissäni kun meikki oli täydellinen ja hiukset upeat – en olisi halunnut ikinä mennä nukkumaan!

 34. Alisa Myöhänen kirjoitti:

  Oi olisi upeaa saada itsestä tällaiset upeat kuvat

 35. Liudmila Piskunova kirjoitti:

  Ihanat kuvat. Olen mukana arvonnassa ❣️

 36. Arja Paulat kirjoitti:

  Aivan mahtavia kuvia. Minä olen ehkä ollut hääpäivänäni josta on aikaa melkein 30 vuotta, olisi aivan ihanaa päästä ammattilaisten laitettavaksi ja kuvattavaksi.

 37. Minna Tapiainen kirjoitti:

  Upeita kuvia Sinusta!
  Et todellakaan ole mikään peruspirkko! Huout ihan jotain sellaista kauneutta, mitä ei voi peitellä! ?
  Hetkittäin olen tuntenut itseni kauniiksi silloin, kun elämässä asiat ovat hyvin ja olen ollut energinen, onnellinen. Viimeksi yli vuosi sitten Lapin matkalla tunsin itseni kauniiksi ja onnelliseksi. Liian usein sitä kaipaa todistelua kauneudestaan ulkopuolelta, erityisesti miehiltä. Kauneus taitaa kulkea käsi kädessä tyytyväisyyden kanssa.
  Tälläinen kuvauspäivä olisi iiihana piristys yksinkaikenarjen keskellä ja muistutus omasta naiseudesta! ♥️

 38. Sanna Soini kirjoitti:

  Aivan ihania kuvia. Kyllä tuollainen kuvaussessio antaa potkua elämään pitkäksi aikaa. Jokainen haluaa olla kaunis.

 39. KarenF kirjoitti:

  Kauneimmillani olen ollut häissäni ja osallistuessani yhteen merkittävään gaalaan, mutta näistä on jo aikaa. Annoin joskus kaverilleni polttarilahjaksi samanlaisen session, mutten ole tohtinut hankkia itselleni. Olen 42v. ja ennen kuin lapset aiheuttavat lisää harakanvarpaita, olisi kivaa saada itsestään persoonalliset kuvat taltioitua. Minusta on otettu eri tarkoituksiin kuvia (virallisia yrityskuva, yrityspromoon yms.) muttei koskaan jotain aivan mielikuvituksellista. Antaisin niin vapaat kädet!

 40. Ulla Talsi kirjoitti:

  Ihana idea! Jos voittaisin ilahduttaisin tytärtöni tällä !❤

 41. Marjo Kalla kirjoitti:

  Erittäin kauniita ja tyylikkäitä kuvia!❤️
  Olen aikonaan nuorena tyttönä/naisena ollut mallina sekä lavoilla että valokuvissa(kauneimmillani olen ollut silloin). Mut 9vuotta siihen jouduin pahaanauto-onnettomuuteen, jossa sain aivovamman, niskavamman ja olen 3kk yliopistollisessa sairaalassa… vieläkin kuntoutuksen jatkuvat, mutta nyt jo sentään jaksan aika hyvin verraten sinne 9 vuoden taakse(eikä minusta kukaan tiedä, että olen sairas, jos eivät tarinaa tiedä). Nyt kohta 38-vuotiaana sairaseläkkeellä olevana naisena en koe enää olevani kaunis ja katson kaivaten vuosien takaisia kuvia…lisäksi yli 16-vuoden avioliittoni on loppumassa, niin se ei kyllä kans itsetuntoa nosta.
  tällaisen upean paketin voittaminen merkitsisi minulle enemmän kuin kukaan voisi edes kuvitella….?❤️

 42. HELENA SUHONEN kirjoitti:

  Vuodet vierii ja ikä näkyy. Olisi ihana saada 65 v kuva, jossa näkyy sisäinen säteily. Ammattilainen varmaan saisi ihmeitä aikaan. Mukana ollaan arvonnassa

 43. Tarja Katajamäki kirjoitti:

  Kerrassaan upeita kuvia? Itse olen ollut kauneimmillani nuorena äitinä noin puolivuotta synnytyksestä. Nuori, nätti ja onnellinen. Aikaa tuosta on 29v? Omissa 50v juhlissani olin kaunis ja onnellinen. Nyt 55v. olen onnellisena arjessa. Etätyö antaa mahdollisuuden ”rehottaa”. Joten nyt olisi päivä prinsessana ihan paras lahja itselle?

 44. Eva Vesterinen kirjoitti:

  Olis ihana saada olla joskus olla kaunis.
  Mukana arvonnassa kyllä(y)

 45. Satu Pöyhönen kirjoitti:

  Oispa ihana piristys?

 46. Anne Kohtala kirjoitti:

  Täältä valtameren takaa tulisin jos onni minua potkaisisi! Olen kovasti kiinnostunut.

 47. Tiina Suvala-Lappalainen kirjoitti:

  Mukana ehdottomasti. Ihania kuvia sinusta. Kumpa arpaonni suosisi ja pääsisi itse kokemaan saman ?

 48. kirsi tikkanen kirjoitti:

  Voih, en ole oikein vielä tuntenut itseäni missään vaiheessa kauniiksi. Olisi kyllä kiva jos pääsisi tälläiseen mukaan ja kokisi itsensä kauniiksi. 6 lasta on syönnyt ison osan elämästäni joten itsensä laittaminen ei ole ollut se tärkein asia. Mutta NYT olisi sen aika että voisi itseäänkin katsoa peilistä. Paljon täytyy jonkun hommia tehdä että tässä prinsessaksi muuttuis 🙂

 49. Jenny Huusko kirjoitti:

  Upeat kuvat sinusta ja värit supivat hienosti! Itse vielä odottelen sitä erityistä hetkeä. Ehkä minulla käy tuuri ja pääsen kokemaan näin hienon kokemuksen ja saan upean muiston.

 50. Pauliina kirjoitti:

  Vau! Tämä olisi ihana lahjaidea. Enpä tullutkaan tällaista ajatelleeksi. Tiedänpä erään jolle tämä sopisi.

 51. Pirjo kirjoitti:

  Jos onni osuisi kohdalleni, lahjoittaisin tämän tuoreelle yrittäjälle, entiselle työkaverilleni Lauralle, joka tarvitsisi piristystä koronan kurittamaan arkeen. Itsenäisenä yrittäjänä toimiminen, kolme pientä lasta ja muutto ovat vieneet voimia. Uskoisin tällaisen kuvaussession olevan todellinen piristys, minkä positiivinen vaikutus kantaisi pitkälle. Ja tämän esillä olevan yrittäjän myötä myös lukuisa asiakasjoukko voisi kiinnostua palvelustanne.

 52. Marja Vaartamo kirjoitti:

  Minulla ei ole ollut häitä ei lakkiaisia eikä mitään muutakaan tilaisuutta missä olisin voinut olla laitettuna ja nättinä. Enkä oikein sitä niin kaipaakaan. Mutta haluisin ilahduttaa tytärtäni mieluusti jos onni potkaisisi.

 53. jaana ruohonen kirjoitti:

  Antaisin tyttärelleni joka jaksaa vaikka vaikeata on,Opiskelut,koronat,kuolemat,ja ne vaikeudet

 54. Tarja Urataipale kirjoitti:

  Kauneimmillani olen silloin ollut kun olen juuri rakastunut. Silmat säteilevät, olo on taivaallinen. Tämän olo tilan olen kokenut muutaman kerran elämässä. Voi kun saisin kokea valokuvauksen kautta tämän tunteen.

 55. Sari kirjoitti:

  Kylläpä piristämiseksi tämän pitkään työttömänä olevan elämää… Sairastuttuaan Moni Kemin kaali oireyhtymään 2017 (oireiden homeista, hajusteita, tuoksuista, pierusta jne… Todella pahasti ja joudun käyttämään astmapiippua ja usein lähtemään jopa kaupasta ulos) ja se on vaikeuttanut elämää ja työn saantia rajusti…. Hyvää Joulun odotusta kaikille.

 56. Satu kirjoitti:

  Upeita kuvia Emilia. Tämän vuoden aikana on sattunut niin monta kuolemaa, sairastumista itselle että muille, sekä kaikkea ikävää maan ja taivaan väliltä, että olisi ihanaa tuntea elävänsä jälleen. Se, että joku laittaisi kauniiksi sopivilla meikellä ja tukan upeesti sekä yllä olisi ihanat vaatteet, olisi jo hieno fiilis. Puhumattakaan kuvista, mitä voisi antaa lahjana vanhemmille ihmisille.

 57. Sanna Kivioja-Fathi kirjoitti:

  Taidetta! Mukana arvonnassa.

 58. Katariina Lindholm kirjoitti:

  Olisipa ihanaa edes kerran elämässä päästä ammattilaisten meikattavaksi ja laitettavaksi. Mukana arvonnassa ehdottomasti. Hyvää Joulua!

 59. Tuija Uhre kirjoitti:

  Kauniita, upeita kuvia ? nuoresta kauniista naisesta itse taidan olla vanhin tässä arvonnassa. Olen 63 vuotta täytin syyskuussa, olen työelämäni tehnyt lasten parissa, päiväkodissa eläkkeelle pääsen 1.07.2021.työni on iloista,hauskaa, rakasta ja olen pysynyt ”lapsellisena” ja nauravana, nuorena olin ihan nätin näköinen ja omasta mielestäni kuvissakin onnistuin, mutta nyt… en edes mene mielläni valokuvattavaksi olen joko suu auki, silmät kiinni tai joku merkillinen ilme naamalla ja toki näkyy kuvissa myös pieniä ”naururyppyjäkin”. Otan nykyään toisista vain kuvia, kun tykkään että aina epäonnistun?olisi todella hienoa päästä oikein ammattilaisen kuvattavaksi, meikattavaksi ja saisin hienot, kauniit hiukset, luulisin että itsetuntokin nousisi eli täältä tämä mamma(3 lapsen äiti ja 3 tyttärenpojan mamma) ilmoittautuu rohkeasti kisaan mukaan ?

 60. Katja kirjoitti:

  Olisipa ihana päästä kuvattavaksi. Kotikuvat ei tunnu onnistuvan millään joten ammattilainen taitaa olla viimeinen toivo saada kauniita kuvia ?

 61. Siru Kalpio kirjoitti:

  Kauneimmillaan YO- päivänä, kauan aikaa sitten. Todella ihana olisi heittäytyä satuun sisään… kuvattavaksi.

 62. Maikki kirjoitti:

  Voisko sitä oikeasti olla kauneimmillaan ?

 63. Mintsukka kirjoitti:

  Pysäyttävät kuvat ? Olusi ihanaa kerran elämässä kokea jotain tuollaista ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *