Hae
Gaalanainen

Jokaisesta voi saada kauniit kuvat +Sinä kauneimmillasi -hetken alekoodi!

En näytä hyvältä kuvissa, joissa hymyilen! Yleensä poistan heti kuvat, jossa hymyilen täyttä hymyä – siis tiedättekö sellaista aitoa hymyä, joka ulottuu silmiin? Siksi yksi toiveeni Sinä kauneimmillasi -hetken kuvauspäivälle oli, että jos minusta saataisiin kerrankin yksi onnistunut hymykuva. Sellainen mahdollisimman aito.

Minusta ei saa hyviä kuvia, minä en ole kuvauksellinen.. tällaisia uskomuksia tuntui olevan todella monella, jotka osallistui Sinä kauneimmillasi -kuvaussetin arvontaan. Teitä vastaajia oli yli 450, erilaisia kommentteja kuvista tuli lähes tuhat.  Jokaiselle teistä haluaisin sanoa yhden asian.  Ammattilaiset saavat jokaisesta hyvän kuvan. Aivan jokaisesta. Mistäkö tiedän? Olen 14 vuoden toimittajauran aikana nähnyt viikoittain, kun ihmisiä laitetaan kuvauskuntoon. Ja tiedättekö mitä, suurin osa isoistakin tähdistä näyttää hyvin tavalliselta, kun he saapuvat ilman meikkiä studioon. Siksi olisn suonut tämän kuvauksen jokaiselle teistä. On hyvin voimaannuttavaa nähdä, kuinka omat vääränlaiset ja haitallisetkin uskomukset itsestä voi saada muutettua. Ja todellisuudessahan näytämme kaikki tavallamme kauniilta, mutta se on sitten oma tarina erikseen.

Sinä kauneimmillasi -hetki ja onnistunut hymykuva.

Moni myös kirjoitti, että upeat valokuvat itsestä olisi ihana lahja tai ainutlaatuinen elämys. Jos tällaista miettii, niin kannustan lämpimästi tällaiset kuvat ottamaan. Koska kerran täällä vain eletään. Päätimme Sinä kauneimmillasi -palvelun tuottajilta, eli siis valookuvaaja Tiian ja meikkaaja-Ninian kanssa, että nyt joulunalusajaksi eli 11-20.12 Sinä kauneimmillasi -paketti on nyt myynnissä alennuksella 299e koodilla gaalanainen. Tilauksen voi tehdä osoitteeseen tiianinia@gmail.com. Sitä kautta voi samalla sopia päivän, jolloin kauniin hetken haluaa toteuttaa. Tai jos haluat ostaa paketin lahjaksi, niin saat mailin kautta tilattua lahjakortin. Sinä kauneimmillasi -hetken hintaan kuuluu kattaa siis meikkaaja-stylisti Ninia Nymanin palvelut, joka laittaa sinut kuvauskuntoon. Sen jälkeen valokuvaaja Tiia Ahjotuli ottaa sinusta valokuvat, joista voit valita mieleisimmät. Hintaan sisältyy myös kukkalaite, joka personoidaan toiveiden mukaisesti. Tämä hinta on voimassa eteläisessä Suomessa.

Haluan näin koronavuonna nostaa taitavia tekijöitä (en itse siis tienaa tällä suosittelulla kuin hyvän mielen), ja tuo ALE-hinta on nyt todella edullinen. Voin sanoa, että mediamaailmassa samantyylisten kuvien aikaan saamiseen käytetään tuhanisa euroja. Joten olisi todella erityinen mahdollisuus ostaa joululahja itselle, jonka kautta vääränlaiset uskomukset itsestä ja viimeistään kuvan kautta nähdä itsensä kauniina? Sellaisena näin itseni tuossa – hymykuvassa!

*Palvelu saatu

Sinä kauneimmillasi -hetken arvonnassa arpaonni suosi elinaminna. Voit laittaa viestiä suoraan tiianinia@gmail.com ja sopia siellä toiveistasi ja aikataulusta. Ihanaa kaunista hetkeä!

2 kommenttia

  1. Leena Pirinen kirjoitti:

    Tiedättekö onko täällä Kuopion seudulla vastaavanlaisia , laadukkaita tuollaisen palvelun tekijöitä?
    Jos ei olisi tämä korona -aika , niin voisin matkustaa etelä-Suomeenkin , mutta , mutta….

    Kiitän jo vastauksesta

    • empuntemputjatarinat kirjoitti:

      Moikka,
      Näitä kyselyitä on tullut paljon. Koska on korona-aika niin laitoin kyselyä Naisyrittäjien ryhmään, ketkä tarjoavat tätä eri puolilla Suomea. Tiia ja Ninia, jotka tekevät Kaunis sinä hetkeä liikkuvat kyllä vähän etelän ulkopuolellekin normiolosuhteissa, joten kannattaa kysyä heiltäkin tarjousta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *