Hae
Gaalanainen
Kaupallinen yhteistyö

10 syytä miksi Järvenpään Citymarket on maailman paras ruokakauppa – tsekkaa meidän perjantainen kauppareissu ja voit voittaa 50e shoppailurahaa!

Kaupallinen yhteistyö: Järvenpään Citymarket

Maailman paras ruokakauppa Järvenpään Citymarket

Viime vuosina meillä Järvenpäässä vierailevilla ulkopaikkakuntalaisilla on ollut yksi toive; Voidaanko käydä jossain välissä Citymarketissa?

Ennen tätä oli uusi normaali, että lasten syntymäpäivävieraat kävivät hakemassa lähtiessä Cittarista mukaan sushit. Nimittäin ennen kun Järvenpään Citymarketista valittiin maailman parhaaksi ruokakaupaksi, se ehti saavuttaa jonkunlaisen kulttimaineen ja laajalti julkisuutta sushilla, jonka riisin kauppias Markku Hautala kävi neuvottelemassa Japanista.

Riisiä ei oltu aikaisemmin suostuttu myymään Japanin ulkopuolisille markkinoille, mutta nyt siitä tehtiin Järvenpään Citymarketin sushia.

Meidän perheelle, johon kuuluu lisäkseni kolme 5-12 -vuotiasta lasta ja reissutyötä tekevä puoliso, tuo maailman paras ruokakauppa on jo vuosia ollut marketti, jossa tehdään perjantaisin viikonlopun ostokset. Cittari tuo meidän perheelle pientä hemmottelua ja helpotusta viikonlopun ruokapöytään.

Viime perjantaina otin kuvaajan kauppakierrokselle mukaan, josko sitä kautta osaan omalta osaltani kertoa, miksi juuri tämä kauppa on maailman paras.

* Hedelmä-vihannesosasto, eli kaupan alalla tuttavallisemmin HeVi-osasto on jo silmämääräisesti monipuolinen sekä tuore. Täällä onkin paljon pientuottajien kasvattamia ja viljelemiä tuotteita. Jos viikonlopun salaatteihin haluaa jotain erityistä yrttiä ja juuresta, olen aina löytänyt täältä kaikki. Nyt nappasin lähestyvän Halloweenin kunniaksi mukaan kurpitsan.

*HeVi-osaston kyljessä on automaatit, josta saa itse pullottaa tuorepuristettua appelsiini- ja ananasmehua. Tämä on muuten yksi Järvenpään Citymarketin alkuperäisideoista, joka ovat levinneet muihin K-kauppoihin. Meillä on tuota appelsiinimehua aina sunnuntai-aamuisin aamupalapöydässä. Iso pullo maksaa 2,99 e ja perustelen sen ostamista myös sillä, että muut vitamiinit imeytyvät paremmin C-vitamiinin kanssa.

Tuoremehupiste sijaitsee kaupassa Hevi-osaston vieressä.

’*No sitten saavumme sinne sushi-lauteille! Haemme välillä täältä sushia myös etätyöpäivinä ja lounasaikaan sushia on tarjolla kolmella linjastolla. Silti näin perjantaisin puolilta päivin saattaa joutua vähän odottelemaan, sillä monen perheen perinne on hakea iso sushilautanen, johon mahtuu noin 60 palaa, viikonlopulle. Kovin pitkiksi jonot eivät yllä, sillä pelkkää sushia tekee viikonloppuisin vuorossa 12 ihmistä. Lisäksi kotikeittiön kuusi työntekijää ovat valmiina paikkaamaan.

*Yksi syy miksi hoidan nimenomaan perjantain ostokset Cittarissa ovat monipuoliset puolivalmiit tuotteet. Sushitiskin vieressä valmistuvat riffikanat frittikanat ovat hyviä ja Cittarin omalla erikoismausteella maustettuja. Nämä toimivat myös lapsilla, jotka saavat näitä perjantaina illalliseksi, kun vanhemmat syövät sushia. Eikös perjantaina saa päästää itsensä vähän helpommalla iltaruuan suhteen?

Syödään viikonloppuisin usein lohta ja kerran parempaa lihaa. KCM-lihapojat räätälöi räätälöivät sopivan lihan ja päälle vielä sopivan mausteenkin, Kannattaa myös kysyä heiltä erikoistoiveista; jos sitä ei ole ollut, niin sellaista on hommattu.

*Uutuuksien uhri! Oli kyse sitten uutuusrahka, vitamiini, suklaapatukka tai vaikka elektrolyyttijauhe niin olen löytänyt sen Citymarketista, vaikka olisin lukenut tai kuullut tuotteesta aivan vasta. Tämä on se mitä erityisesti täällä arvostan; Helsinki-päivinä voin keskittyä töihin, eikä minun tarvitse lähteä etsimään erikoisuuksia sieltä, vaan voin hoitaa ne perjantaina kauppakäynnin yhteydessä.

Muun muassa Puhdistamolla on Järvenpään Citymarketissa oma osasto.

*Tuoreus. Tämä kuulostaa nyt jokaisen kauppamainoksen kliseeltä, mutta Järvenpään Citymarketissa on varmistettu päivittäistavaroiden tuoreus yksinkertaisella keinolla. Hyllyt on vaihdettu isoista, 40cm leveisiin ja matalimpiin. Tämä tarkoittaa, että osaston hoitajat eivät täytä hyllyjä vain aamuisin, vaan kaksi kertaa päivässä. Vanhaa tavaraa on tällä systeemillä lähes mahdoton jäädä hyllyyn.

*Olohuone, jossa voi tehdä vaikka töitä ja tilata ruokaa Sesonki Delin kotikeittiöstä, joka sijaitsee apteekin puoleisen sisääntulon puolella. Tiikerirapusalaatti täällä on taivaallista – enkä nyt liioittele yhtään. Siis jos haluaa syödä hyvää ja terveellistä, niin en ole parempaa salaattia missään ikinä syönyt. Tilaan salaatin usein ennen kauppaostoksia, niin se on lähtiessä valmiina.

*Ja tietenkin Citymarketissa tehdään myös itse Gelato-jäätelöä. Sitä voi ostaa mukaan joko pallot, kuten me perjantain kunniaksi tai sitten ihan paketissa mukaan.

*Ulkomailla Citymarket on saanut ylistystä muuttumisesta. Seuraava nähtävyyden arvoinen kohde Citarissa lienee japanilaishenkinen koiraparkki, joka toimii poleteilla. Taiteilija Henrik Helpiön suunnittelema parkki on paitsi taideteos, mutta siinä on kaikki mukavuudet; ilmalämpöpumppu, eläinlääkäriaseman lamput sekä viemärijärjestelmä, joka tuhoaa bakteerit ja puhdistaa sen seuraavaa tulokasta varten. Syksyn aikana avautuva koiraparkki toimii poleteilla.

ARVONTA: Oletko sinä vieraillut Järvenpään Citymarketissa? Jos olet, kerro mikä sinun suosikkisi kaupassa on? Ota myös Instagramissa seurantaan kcmjärvenpää ja gaalanainen – vastanneiden kesken arvotaan kaksi Keskon lahjakorttia. Arvontaan voit osallistua myös Instagramin puolella.

Kaupallinen yhteistyö: Järvenpään Citymarket

21 kommenttia

 1. Sanni kirjoitti:

  No kyllä se sushi on kaikista parasta. Lisäksi gelatot on herkullisia. Yhdyn tuohon, että jos Järvenpäästä haluaa löytää elintarvikkeiden uutuuksia, niin kannattaa suuntaa cittariin.

 2. Tuija kirjoitti:

  Ainoa kauppa jota käytän, on vaan kaikilta osin niin paras!

 3. Annnnsku kirjoitti:

  En ole vieraillut kun asuu sen verran kaukana, mutta lukenut paljon hyvää!

 4. Laura kirjoitti:

  Suosikki ehdottomasti sushit!! Asun cittarin vieressä ja kyllä se sushi on vakio meillä myös viikonloppuisin 😄 Njam!

 5. Petteri kirjoitti:

  Yrtit, sushi, oluet.

 6. Naapurin Topi kirjoitti:

  Wau 🙂 Ei löytynyt näistä ”syistä” edelleenkään yhtään syytä käydä k.o paikassa 😀 Naapuri kerrostalostakin lähtee Pajalan K-Kauppaan ja Prismaan mieluummin. Iso pumpuli-kupla mielikuva, mutta hattua toki nostan kauppiaalle joka on tuon kauppapaikan saanut ja siinä menestyy! Hullu tai tyhmä ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa! Siinä on ensimmäinen kauppias aikoinaan menestynyt ja monimiljonääri eläkeläinen, liekkö välissä ollut yksi vai kaksi kauppiasta ja nyt Markkujen markku! Suomi vaatisi tällaisia veronmaksajia enemmän, toivottavasti lento jatkuu – se ei ole millään tavalla meiltä muilta pois!

 7. Eveliina kirjoitti:

  Vierailen aina, kun käyn ystäväni luona Järvenpäässä! Ja täytyy kyllä ylistää, että kaupassa on täydelliset suolaiset herkkuvalikoimat, mitä on tullut testattua useaan kertaan! 🙂

 8. Sirpa kirjoitti:

  Jäken Cittari on todella tuttu kauppa, vaikka kotikaupungistakin löytyy kaikki isot ketjukaupat.
  Aina kun lähdemme koko perheen kanssa viikonlopun viettoon jonnekin vuokramökille, ruokaostokset tehdään Jäken Cittarista. Ja frittikanat ostetaan ensimmäisen illan herkuksi. Tuleehan siellä käytyä muutenkin, joskus ihan ex-tempore reissulla, kun alkaa tehdä mieli kunnon frittikanat.

 9. Maiju kirjoitti:

  Tuorepuristettua appelsiinimehua tulee otettua melkein joka kerta mehukoneesta mukaan. Niin hyvää!!

 10. Salla kirjoitti:

  Citymarketti on kotoisa, toisin kun kolkot hok-elannon kaupat, jotka on ns. Valettu samaan muottiin. Myös uutuus tuotteet saapuvat nopeammin ja myös laajemmalla kattauksella citymarkettiin, kuin esim. Muihin kilpaileviin myymälöihin 👍🙂 tulee pyörähdettyä useamman kerran viikossa 😊

 11. Annika Perälä kirjoitti:

  On tullut käytyä jo lapsuudesta saakka ja on ollut kiva seurata lähivuosien kehitystä. Rakastan heviosastoa ja erityisesti tuorepuristettua appelssiinimehua, joka on vielä edullisempi kuin muualla. Ja tietysti sushit lähtee matkaan melkein jokaisella kauppareissulla. 🙂

 12. Anna Sjöberg kirjoitti:

  Erikoisuuksista gelatot. Parasta on myös laaja valikoima, siisteys ja henkilökunnan ystävällisyys. Jäken Cittarissa on aina ilo asioida.

 13. Jaana kirjoitti:

  Sushi ja frittikana sekä monipuolinen valikoima👍🏻

 14. Merja Kurvinen kirjoitti:

  Hevi osasto, vkl irto myynti leipä ja pulla osastolla, kaikki on hyvää, vaikea. valita paras. 🥰

 15. Merja Kurvinen kirjoitti:

  Kaikki hyvää, vaikea nimetä paras, ehkä Hevi ja leipäos. 🥰

 16. Tuire Sjöberg kirjoitti:

  Hevi osasto vetää väkisin puoleensa !
  Miten iloisesti yllätyinkään, kun löysin ihanasta yrttihyllystä rakastamaani Lipstikkaa !!!

 17. Tuire Sjöberg kirjoitti:

  Heviosasto on upea.
  Yllätyin iloisesti, kun löysin sieltä Lipstikkaa !!!

 18. Lotta kirjoitti:

  Tulee käytyä vähintään kerran viikossa! Erinomainen kauppa ja vielä kävelymatkan päässä 👌

 19. Eija kirjoitti:

  Lähes joka päivä tulee käytyä 😊 on vaan paras 😍

 20. Tiina mäkelä kirjoitti:

  Minun kauppani ollut jo kohta 30v, tästä kaupasta saa kaikki mitä tarvitaan. Ruoka tuoretta, siihen voin luottaa!

 21. Nannas kirjoitti:

  Parasta on sushi! Ja se, että kaupasta löytyy hyvät pöydät ja tuolit sushin syömiseen heti lounastauolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *