Hae
Gaalanainen

Kun joku muu on toteuttanut pöytälaatikkosuunnitelmasi? Maailman lyhyimmän talkshow´n vieraana Janni Hussi!

Liian ruma televisioon - ensimmäinen talkshowvieras Janni Hussi

 

Kun tekee luovaa työtä, niin ilmassa leijuu koko ajan pitäisi kokeilla ja sitten joskus kun on aikaa -projekteja. Varsinkin jos ansaintalogiikkaa ei ole, nämä projektit jäävät toteutumatta, koska on luonnollisesti tehtävä ensisijaisesti niitä joilla saa laskut maksettua. Lennokkaimmat ideat jäävät paisuvaan pöytälaatikkoon.

Sinne ovat jääneet kaikenlaiset Youtube-viritelmät (yölläkö leikkaisin niitä videoita?) ja myös blogisarjat. Mutta syyskuussa yksinkertaisesti päätin, että alan tekemään myös sellaisia asioita, jotka eivät välttämättä ole hyödyllisiä, mutta saan niistä itse hyvää mieltä, vaihteluakin.

Media-ala muuttuu koko ajan nopeammin ja monta kertaa on harmittanut, kun huomaa, että oma pöytälaatikossa pyörineen idean on keksinyt toteuttaa joku muu. Joten siksi IGTV:ssä starttasi tällä viikolla minun ikioma, maailman lyhyin talkshow Totuus VAI TOTUUS!

Haastattelua varten olen kerännyt 60 urallani käyttämää tai minusta muuten vain kiinnostavaa kysymystä. Haastateltava vetää kaksi kysymystä ja saa itse päättää kumpaan vastaa. Kiinnostava on nähdä kumman totuuden hän valitsee. Kiinnostavaa on myös nähdä, mihin hän jättää vastaamatta.

Usein verkkohaastatteluiden valitellaan olevan liian pitkiä, joten tämän maksimissaan minuutin talkshow’n jaksaa katsoa, vaikka ei talkshow-immeinen olisikaan.

Kutsun tähän maailman lyhyimpään yhden naisen talkkariin minua kiinnostavia vieraita, ensimmäisessä osassa on Janni Hussi.

Arvostan Jannia erityisesti siksi, että hän on tehnyt rohkeasti omaa juttuaan parisuhdestatuksesta riippumatta, ollut oma itsensä ja käänsi nyt vielä uransa suunnan radion puolelle. Tiedättekö muuten miten?

Avaamalla rohkeasti suunsa.

Unelmia kohti meneminen on rohkeaa. Ääneen sanominen vaikeaa. Epäonnistujia ovat kuitenkin vain ne, jotka eivät ole edes yrittäneet.

Kyselin jos Instagramin puolella toiveita, keitä haluttaisiin nähdä talkshow`ssa. Kyselen vielä täällä; kenet sinä haluasit nähdä vastaamassa Totuuteen vai TOTUUTEEN?

Jannin jakson löytää Gaalanainen IGTV:n puolelta! 

Lue myös: Liian ruma televisioon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *