Hae
Gaalanainen

Oikeesti kivat julkkikset – Putous-juontaja Christoffer Strandberg!

Minulta usein kysytään, ketkä ovat ne oikeesti kivat julkkikset?  Pidin joskus täällä blogin puolella sellaista sarjaakin. Mutta mitä pidempään olen alalla ollut (14 vuotta) ja monista niin sanotuista tunnetuista henkilöistä on tullut eri yhteyksissä tavallaan työkavereita, muutamista vallan ystäviäkin, sitä vaikeammaksi tällainen olisi mennyt.

Joten sarjan julkaisut taisivat ainaan jäädä viiteen, kuuteen tyyppiin (Erin, Suvi Teräsniska , Iina Kuustonen siinä olivat ainakin. Ja Jari Sillanpää, ennen kun hän alkoi sekoilla – taisin poistaa lopulta koko postauksen).

Olen aina perustanut myös havaintoni siihen, että olen saattanut joutua hengaamaan julkun kanssa tilanteessa, jossa kaikki ei ole mennyt aivan putkeen – ja siltikään tyypistä ei ole paljastanut mitään epämiellyttävää tai sellaista, että oletukseni hänestä olisi muuttunut aivan täysin.

Putous-juontaja Christoffer Strandberg on oikeesti kiva julkkis

Mutta minusta olisi yhä kiva nostaa tyyppejä, joista saa joka kerta energiaa, vaikka en heitä tunnekaan. Christoffer Strandberg on lisäksi tyyppi, jonka minun on yksinkertaisesti vaikea kuvitella sanovan mitään epäkohteliasta. Lisäksi olen jutellut niin monen ihmisen kanssa, jotka ovat työskennelleet hänen kanssa – jokainen on ylistänyt kysymättä hänen mukavuuttaan. Lisäksi Christoffer on avoin ja kärsivällinen haastateltava.

Oikeesti kiva -julkkis Christoffer Strandberg vastaa mun IGTV:n puolella totuuteen tai totuuteen.

Joten lyötäköön Oikeesti kivan julkkiksen arvonimi tammikuussa 2021 Christoffer Strandbergille, joka debytoi tänä iltana Putouksen juontajana. Meillä ainakin pienin jengi odottaa ohjelman alkua kovasti!

Voit tsekata Christofferin nyt myös Instagramini puolella maailman lyhyimmästä talkshow´stani. Talkkarissa esiintyvät tyypit tunnistaa tästä lähtien feedin puolelta mustavalkoisista kuvista. Muitstutuksena myös sille, että asiat eivät ole koskaan mustavalkoisia.

Ihanaa pakkaslauantaita meille kaikille!

Lue myös:

Kun joku muu on toteuttanut pöytälaatikkosuunnitelmasi

2 kommenttia

  1. Maiju kirjoitti:

    Voi kuinka kiva postaus. Oikeasti Christoffer on. Mitä olen häneen törmännyt ja somessa joskus vähän vaihtanut muutaman sanan <3

    • empuntemputjatarinat kirjoitti:

      En ole koskaan kuullut, että olisi hänestä muuta kuin hyvää sanottavaa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *