Hae
Gaalanainen
Kaupallinen yhteistyö

Kollageenia ihoon ilman pistoksia – WishPro -kasvohoito!

Kaupallinen yhteistyö: Beaty Beavi -kauneushoitola

Kollageeni?! Varmaan jokainen kolmekymmentä, saati 35 vuotta täyttänyt on joutunut miettimään, missä vaiheessa kollageenin tankkaus olisi jossakin muodossa aloitettava. Että pitäisikö sitä vetää purkista? Tai voiko jotenkin muuten vahvistaa omaa kollageenituotantoa, joka heikkenee jo kahdenkymmenen viiden ikävuoden jälkeen!

Riittääkö kollageenitabletti?

Itse olen huomannut, että jojolaihduttaminen on tehnyt tehtävänsä (tai geenit, mistä sen tietää), mutta muutaman viime vuoden aikana olen itse alkanut huomata oman ihon veltostumista. Nyt 37-vuotiaana päätin, että olisi hyvä tehdä asialle jotakin ja säännöllisen epäsäännöllisesti olen napannut purkista kollageenitabletin.

Kasvohoidossa käyn normaalisti kolmisen kertaa vuodessa, ja olen ollut vähän pihalla, onko niissä jotakin muuta vaihtoehtoa kuin pistoshoidot. Sarjohoitoina otettavissa kasvohoidoissa on usein myös se ongelma, että niille on vaikea saada raivattua aikaa kalenterista.

WishPro -kasvohoito aktivoi ihon oman kollageenin tuotannon

Olin sattumalta yhdellä työkeikalla syksyllä (silloin kun tässä maailmassa hetken aikaa ihmisiä maskit päällä tavattiin) Beaty Beavi -kauneushoitolassa Kampissa. Tutustuin siellä WishPro -kasvohoitoon. Wish pro -kasvohoidossa innovaatiopalkitulla laitteella kohdennetaan mikrovirran ja valoterapian avulla hoitoaineet kerralla ja kivuttomasti syvälle ihoon. Laitteeseen voi valita neljä eri hoitopäätä, joista minua hoidettiin enimmäkseen punaisella LED-valolla. Nimittäin tuo LED-valo nopeuttaa ihon luonnollista korjautumisprosessia lisäämällä KOLLAGEENIN ja elastiinin tuotantoa. Se lupaa pienentää myös ihohuokosten kokoa, vähentää juonteita ja ryppyjä sekä tasoittaa ihon värisävyä.

Ihon veltostumista havaittavissa, mutta WishPro -sarjahoidon jälkeen iho tuntui kimmoisammalta.

Kun mietin loppusyksystä eri hoitojen välillä tämä WishPro* tuntui aikaan ja tarpeeseen nähden tehokkaimmalta vaihtoehdolta. Hoito ei vienyt aikaa kuin puolisen tuntia ja sopi täydellisesti työkeikkojen väliin. Jokaisen hoitokerran jälkeen iho tuntui kimmoisammalta ja viiden hoitokerran jälkeen vaikutus tuntui pidempään. Lisäksi sain hoitotuolissa tarpeellisen lepohetken alkusyksyn jälkeen, joilloin päätin lisätä pieniä lepohetkiä työpäivien yhteyteen. Puolen tunnin rentouttavassa ja tehokkaassa kasvohoidossa hoitui siis kaksi asiaa yhdellä iskula; optimoija tykkää.

Mietin, jos keväällä taas maailma vähän aukeaa (ja teen haastatteluita enemmän taas Helsingissä enkä täällä Järvenpäässä kotisohvalla) voisin uusia sarjahoidon tai miettiä muita kollageenin tuotannon tehostamistapoja. Sitä ennen yritän nyt aloittaa säännöllisesti kollageenin nauttimisen myös sisäisesti.

Lisää tietoa hoidosta ja hoitopaikasta täällä. 

Instagramin puolella feedissä (gaalanainen) NYT arvonta, jolla voit voittaa ilmaisen Wish pro -hoitokerran Beaty Beavi -hoitolaan (arvo 49e).

*hoidoista saatu alennusta

Kaupallinen yhteistyö: Beaty Beavi -kauneushoitola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *