Hae
Gaalanainen
Kaupallinen yhteistyö

ARVONTA: Unohduitko sinä kaikkein tärkeimmistä kuvista? – kuvamuistot talteen

Kaupallinen yhteistyö: Sinä kauneimmillasi -hetki

Kuvamuistot, niitä on minullakin kännykkä täynnä, mutta usein tulee kuvattua lähinnä lapsia. Koska usein on myös olo, että ei ole todellakaan kauneimmillaan, niin helposti tulee ajateltua, että joku kerta sitten asetut kuvaan mukaan, kun nuttura on paremmin.

Kun päivitän lasten kuva-albumeita huomaan joka kerta, että itse en ole kuvissa ollenkaan. Aikaisemmin en ajatellut koko asiaa, kunnes yksi vanhempansa hautajaisia aikoinaan valmistellut kaverini totesi, että häntä harmittaa, kun ei löydä juurikaan kuvia, joissa olisi äitinsä kanssa. Sielläkin taloudessa kun äiti oli vastannut kuvien ottamisesta.

Sinä kauneimmillasi -hetki

Minusta otettiin viime viikolla uudet, tällä kertaa kesäiset kuvat Sinä kaunimmillasi -hetken tiimin, kuvaaja Tiia Ahjotulen sekä kosmetologi-stylisti Ninia Nymanin kanssa. Konseptissa jokainen meistä kuvataan kauneimmillaan luonnon juuri sinä hetkenä tarjoamassa ympäristössä. Tiimi tulee meikkaamaan ja stailaamaan sinut ensin kotiin, jonka jälkeen siirrytään ottamaan kuvat. Marraskuussa oteut kuvat voit käydä katsomassa täällä, uusia kesäkuvia ovat tässä postauksessa. Yksi tällainen kuvaus on nyt myös arvottavana  Gaalanainen – Instagram -tilillä. Tästä pääsette osallistumaan.

Kuten näette, tällä kertaa pyysin kuviin mukaan molemmat tyttöni (poikani, keskimmäinen, ei oikein innostunut tällaisesta kukkateemaisesta kuvauksesta), ja kuvista tuli minusta aivan ihanat. Lapset ovat välillä kärsimättömiä kuvattavia ja tuona päivänä oli kylmä, mutta tiimi toimi nopeasti. Sitten he pääsivät autoon lämmittelemään, kun Tiia napsi vielä minusta omat kuvat. Saadaan ikimuistoiset kuvat näistä(kin) yhteiskuvista kehyksiin, mutta ennen kaikkea muutama arvokas otos juuri tästä hetkestä.

Muutoksia ja ruusuja

Meillä nimittäin esikoinen päättää tällä viikolla ala-asteen, ja meidän perheen 12 vuotta kestänyt päiväkotiura päättyy, kun kuopus siirtyy tarhasta koululle eskariin. On taas muutosten aika. Mutta myös ruusun aika. Ihanan kimput ja kukkapannat päähän tähän kuvaukseen loihti Järvenpään Kukkatalo, joka on täällä meidän paikallinen suosikki. Tuolta haemme aina kukat elämän pieniin ja suuriin juhlahetkiin. Niitä on taas tänä ensi viikonloppuna erityisen paljon luvassa.

Sinä kauneimmillasi -hetken varaukset ja tarjouspyynnöt osoitteesta tiianinia@gmail.com. 

Ideoita ja kukkatilaukset Järvenpään Kukkatalosta täältä.

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Sinä kauneimmillasi -hetki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *