Hae
Gaalanainen

Sittenkin festarikesä! Järvenpää Soi -kaupunkifestivaali kesäkalenteriin + voita kolmen päivän festariliput!

Loppukeväästä aloin olla aika varma, että tästäkään kesästä ei tulisi koronan vuoksi festarikesä. Kun puolitoista vuotta on pyyhkinyt kalenterista merkintöjä edestakaisin – ja lopulta kokonaan pois – aloin rakennella kesän ohjelmaa samanlaiseksi kuin kesän 2020, eli festarittoman koronakesän, ohjelmaa. Kirjasin muutamia mökkivierailuja, lyhyitä terassi-iltoja ja taas kevään hiljaiselon jälkeen kavereiden sekä sukulaisten tapaamista.

Kunnes sitten muistin myös yhden lämpimän elokuisen illan viime kesältä.

Meillä ei ollut vielä ilmalämpöpumppua (jonka onneksi hankimme tälle intiaanikesälle), joten pidimme lämpimässä kesäillassa makuuhuoneen ikkunaa auki. Sieltä kuului Kaija Koon keikka. Kesäilta oli niin tyyni, että erotin jopa kappaleiden sanat. Tuli ihan mahdoton ikävä festareille ja kunnon livekeikoille.

-Miks mä en oo tuolla? Miks me ei oo ikinä oltu tuolla? ihmettelin miehelle.

 Tähän löytyi tosiaan luonteva selitys; usein festarit olivat meillä ajoitettu kesälomareissujen yhteyteen ja niihin kertoihin, kun muualla asuvat isovanhemmat ovat olleet myös kesälomilla ja lastenhoitoapuna. Elokuussa meillä on aina ollut lomien jälkeen tyttöjen synttäreiden järjestämisiä, joten en ole osannut katsoa tarkemmin, mitä omalla kylällä, siis täällä Järvenpäässä, tapahtuu.

Järvenpää Soi ensimmäistä kertaa kolmipäiväisenä

Tosiaan viimeksi Järvenpää Soi -festari onnistuttiin järjestämään vuosi sitten täysin koronaturvallisesti, joten laitoin järjestäjille nyt kesän alussa kyselyä, ollaanko festari varmasti järjestämässä tänäkin kesänä?

Sain myöntävän vastauksen. Ja itse asiassa viime vuonna loppuunmyyty tapahtuma järjästetään tänä kesänä ensimmäistä kertaa kolmen päivän mittaisena 5.-7.8. Esiintyjälista torstaista lauantaihin kestävillä festareilla on vaikuttava;  Mikael Gabriel, Antti Tuisku, Kaija Koo, Stig, Behm, Chisu, Ressu Redford, Haloo Helsinki, Bonnie Tyler, Vesala, Arttu Wiskari, Erika Wikman, Neon 2, Mamba, Laura Voutilainen, Eput.. Eli siis kaikki! Ja meiltä viiden minuutin pyöräilymatkan päässä!

Festarit ovat keskustassa, joten junalla Järvenpäähän pääsee monestakin kaupungista näppärästi ja nopeasti. Festari myytiin viime vuonna loppuun, joten liput kannattaa ostaa nopeasti. Hetkessä minäkin sain koottua festaripossen, joista osa tulee junalla Helsingistä. Lisäksi sain vielä Instagramiin arvottavaksi teidän kesken 4 kpl kolmen päivän lippua (arvontaan pääsee osallistumaan mun  @gaalanainen -tilillä). Eli arvon kahdelle onnekkaalle avecilliset tiketit!

Molemmissa tapauksissa kannattaa olla nopea; sekä lippujen ostamisessa, mutta myös arvontaan osallistumisessa, sillä arvon liput jo perjantai-aamuna ennen lomille lähtöä (ja laitan liput samantien sähköpostilla tulemaan voittajille).

Jään tämän postauksen myötä 9.8 asti blogin osalta kesälomalle, koska nyt tuntuu, että todella tarvitsen sitä. Mitä mahtavinta kesää kaikille – ja kuullaan Instagramin puolella <3

*Järvenpää Soi -festareiden liput täältä.

*liput festareille ja arvontaan saatu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *