Hae
Gaalanainen

Lupaus vuodelle 2021 – kerran viikossa lounas ystävän, kollegan tai muuten vaan inspiroivan tyypin kanssa!

Lupaus vuodelle 2021 voisi näyttää myös tältä. Joululomalla vietin yön hotellissa, opettelin juomaan viiniä ja luin Obaman elämäkerran.

Lupaus vuodelle 2021 voisi näyttää myös tältä. Joululomalla vietin yön hotellissa, opettelin juomaan viiniä ja luin Obaman elämäkerran.

En harrasta uudenvuodenlupauksia, mutta nyt on lupaus vuodelle 2021!  Näimme joulun pyhinä vähän enemmän ihmisiä kuin oli poikkeusjouluna aikomus ja tiedättekö – se teki hyvää!

Vaikka täältä kotitoimistosta työskentely on ollut minulle vuosikausia peruselämää, niin viime vuonna luonnollisesti siirryin lähinnä soittelumoodiin. Ja hyvä sekin, että ihmisiin saa pidettyä monella tapaa yhteyttä, mutta vuonna 2021 aion käydä kerran viikossa lounaalla ystävän, kollegan, asiakkaan tai ihan muuten vain inspiroivan immeisen kanssa! Se on siis minun toinen lupaus vuodelle 2021!

Lupaus itselle voi olla itsepetos

Kohta tämä helpottaa! Eikun tämä vielä, niin sitten kyllä helpottaa! Viime syksynä luin Eeva Kolun kirjasta, että tämä itsepetos on varsinkin meidän kevytyrittäjinä työskentelevien milleniaalien mantra, jolla huijaamme paitsi läheisiä, mutta ehkä ennen kaikkea tsemppaamme ja lohdutamme itseämme. Mutta kun ei tämä oikeastaan helpota, ellei halua ratkaisevasta laskea omaa tai perheen elintasoa. Eli tässä kohtaa elämää, näillä toiveilla ja töillä on ehkä vain kohdattava tosiasia, että ei tämä oikeastaan helpota.

Sen verran tein töitä äsken päättyneellä joululomalla , siis itseni kanssa, että tein *Varpu Hintsaselta saatua mielentaitojen työkirjaa, jossa mietin omia arvojani. Läheisten ihmissuhteiden vaaliminen on minulle tärkeä arvo; siihen kuuluu myös ystävät sekä tuttavat. Vaikka tänä vuonna näitä suhteita on hoidettu puhelimella, niin haluan että tämä arvo näkyy alkaneena vuonna enemmän myös käytännössä. Tähän vaalimiseen liittyy myös toinen lupaus, mutta kerron siitä enemmän myöhemmin.

Lupaus konkreettisesti kalenteriin

Elämä tulee olemaan täyttä tänäkin vuonna. Ja se on oikeastaan aika mahtavaa ja etuoikeutettua. Mutta se myös tarkoittaa, että itselle tärkeiksi arvottamia asioita on vain nyt yritettävä sumplia kalenteriin. Samoin on merkittävä myös niitä lomia, jolloin voi ladata akkuja. Meillä ne kulkevat käsi kädessä lasten koulun lomien kanssa, joten sen mukaan alan nyt täyttää myös omaa ensi vuoden kalenteria. Liikuntasuunnitelman kirjasinkin kalenteriin jo viime vuoden puolella, mutta nyt alann täydennellä kalenteriin omat työjutut, lasten kisa- ja talkooviikonloput sekä ennen kaikkea ne lounastreffit. Saatan ahdistella tänään siis yhtä jos toista tämän vuoden suunnitelmilla.

Uskon, että lupauksen konkretisoimista auttaa, että ne kirjaa ylös -osaksi vuoden 2021 elämää hyvissä ajoin.

Hyvää tätä vuotta ja kaikkea meille kaikille!

Lue myös: Vuoden 2021 liikuntalukujärjestys – tältä se näyttää minulla!

*työkirja saatu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *