Hae
Gaalanainen

Löysimme kotiin juuri oikeat taulut 6 vuoden etsinnän jälkeen!

Muistatteko sen kohtauksen Pikku naisista, jossa XX sanoo Jolle:

 

But my hands are empty, johon Jo vastaa tarttuen XX käsiin:

 

Not empty anymore.

 

Ihan samanlainen olo on varmasti nyt meidän seinillä, jotka ovat nyt lähes kuuden vuoden semiaktiivisen etsinnän jälkeen saaneet ylleen taulut.

Taulut löytyivät Artastalta

Huhuilin tauluja kevään sisutusvimmassa täällä bloginkin kautta, ja se tuotti tulosta! Löysin tätä kautta Artasta:n -eli vihtiläisen taiteilijan Asta Vehviläisen, joka on maalannut päätyökseen tauluja viitisen vuotta.

Yllättäen löysin molemmat taulut Artastalta – sekä olo- että makuuhuoneeseen. Molemmat taulut löysin hänen myytävistä teoksista Facebook-sivujen kautta. Tykästyin teoksissa selkeisiin graafisiin linjoihin, jotka sopivat meidän modernin skandinaavis-60 -lukuisen sisustustyylin yhdistelmään. Taide on ajatonta, mikä on minulle tärkeää, sillä en halua ostaa enää yhtään sisustusesinettä tai huonekalua, jonka en voi ajatella kulkevan mukanani loppuun asti.

Onko meidän talo nyt valmis?

Alun perin taisin huhuilla tähän olohuoneeseen taulua, jossa olisi paljon keltaista. Kun näin riikinkukko-teoksen Astan sivuilla,  niin oikeastaan olikin toisarvoista, että siinä oli myös sattumalta kaikki meidän sisustussävyt; minttu, vihreä, keltainen ja kultaan laskettava oranssi edustettu. Itse teos oli vangitseva.

Minusta teos syvensi mukavasti olohuoneen yleisilmettä vai mitä mieltä olette?

Toisen taulun, tämän keltaisen abstraktin teoksen laitoin auringoksi makuuhuoneeseemme. Nyt huone ei tunnu enää tyhjältä.

Kun saa kämppää aina eteenpäin, motivoi aina myös järjestellä enemmän ja viedä loppuun ”ehkä pitäisi tehdä” -projekteja. Taulujen ja ystäväni muuton innoittamana sain viimein myös valittua ja tilattua pienemmät julisteet kylppäriin ja makuuhuoneeseen. Laitan noista myös kuvat tähän, jos motivoi jotakin muutakin näin syksyn tullen järkkäilemään paikkoja.

Tuntuu epätodelliselta; että onko meidän talo nyt sitten valmis? Ainiin se sohvahomma..

 

 

Artastan IG-sivut täällä 

Facebookista löytyy täältä. 

*tauluista saatu alennusta

lue myös

Onko väritoivein tilattu teos taidetta? 

Toivepostaus kotiesittely

Voiko viisi vuotta vanhasta sohvasta luopua?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *